اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دانه‌هایی که سرطان کبد را از بین می‌برند

نتایج یک بررسی‌ جدید نشان می‌دهد رژیم غذایی‌ای که حاوی دانه‌ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.

دانه‌هایی که سرطان کبد را از بین می‌برند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی‌ جدید نشان می‌دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه‌ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا 40 درصد کاهش می‌دهد.

دانه کنجد، دانه‌های آفتابگردان، شاه دانه، دانه‌های کتان و دانه کدو تنبل از جمله این دانه‌های مؤثر بر سلامتی است.

محققان تأکید می‌کنند، از آنجایی‌که  انواع مختلف دانه‌ها سرشار از ‏پروتئین، فیبر، آهن، ‏ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا 3 هستند می‌توانند در رفع بیماری‌های مخالف نقش قابل توجهی داشته باشند.

در این پژوهش بیش از 77 هزار و 241 و چهل و هشت هزار و 214 مرد تحت بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد، افرادی که در رژیم غذای خود مقادیر زیادی از دانه‌ها را قرار داده‌اند در معرض خطر کمتری هستند.

این پژوهش که توسط محققان آمریکایی صورت گرفته تأکید می‌کند، هر سال 40 هزار آمریکایی و 5 هزار و 500 انگلیسی مبتلا به سرطان کبد تشخیص داده می‌شوند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول